top of page
Pukuni hääpuvut Turku Tara Jaakkola
Pukuni hääpuvut Turku Tara Jaakkola

Tilaaminen

Puvun suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Useimmiten kesän puvut tilataan edellisenä syksynä. Nopeimmillaan unelmien hääpuku valmistuu jopa viikossa, joten aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä.

Valitettavasti en tee valmispukujen korjauksia. Poikkeuksena ovat perintöpukujen uudistukset pienellä varauksella.

Suunnittelu

Ensimmäisellä käynnillä luonnostelemme puvun mallin ja otamme mitat. Voit tuoda mukanasi kuvia tai piirroksen haluamastasi mallista tai voimme yhtä hyvin lähteä suunnittelussa aivan alusta.

Voit myös lähettää minulle kuvia etukäteen sähköpostilla, jotta voin valmistautua tapaamiseemme paremmin.

Pukusi valmistetaan yhdessä valituista materiaaleista.

Ensimmäinen sovitus

Toisella kerralla sovitamme pukua, joka on useimmiten tehty jo oikeista kankaista. Silloin mukana pitää olla hääkengät ja -liivit. Monimutkaisemmat rakenteet on hyvä varmistaa kuitenkin protoversiolla. Tarvittavien korjausten ja helman lyhennyksen jälkeen puku on jo valmis noudettavaksi.

Pukuni hääpuvut Turku Tara Jaakkola
Pukuni Saara hääpuvut Turku Tara Jaakkola

Noutosovitus

Noudettaessa sovitetaan pukua ja tarkistetaan, että kaikki on varmasti kunnossa. Samalla saat vinkkejä puvun pukemiseen ja puhtaanapitoon. Puvun mukana saat pukupussin sekä kirjallisen säilytys- ja pesuohjeen.

Suuri osa asiakkaistani tulee kauempaa, joten olen tottunut vähiin tapaamisiin. Käyntejä Turkuun tarvitaan vähintään kaksi. Ensimmäisellä tapaamisella suunnitellaan ja otetaan mitat.

Toisella kerralla varataan koko päivää aikaa, jolloin teen puvun ensimmäisestä sovituksesta valmiiksi saman päivän aikana.

 

Yleisemmin nouto on kuitenkin eri päivänä kuin ensimmäinen sovitus.

Saara Pukuni hääpuvut
Varaa aika

Liikkeeni on avoinna aina sopimuksen mukaan ja vain sinua varten, joten pääsemme suunnittelemaan ja sovittelemaan rauhassa ja turvallisesti.

Tara Jaakkola Pukuni hääpuvut
Saara Pukuni hääpuvut
bottom of page