top of page

Mittatilauspuvut

Pukuni hääpuvut Patrick Karkkolainen
Pukuni hääpuvut Patrick Karkkolainen

Mittatilauspuvussa pääset valitsemaan mallin, materiaalit ja yksityiskohdat lähes rajattomista vaihtoehdoista. Noin kahdenkymmenen vuoden kokemus hääpukualalla on tuonut varmuutta suosia tiettyjä toimintamalleja ja materiaaleja. On ihana luoda jotain uutta, mutta yhtä tärkeää on tietää, mitä ei kannata tehdä.

Varaudu tekemään paljon päätöksiä, mutta pidä mieli avoimena suunnittelutapaamisessa. Silloin voimme yhdessä ideoita pallotellessa keksiä jotain uutta ja ihanaa!

Hinnat

Puvusta maksetaan ennakkomaksuna puolet arvioidusta hinnasta ennen työn aloittamista. Pukujen hinnat vaihtelevat luonnollisesti materiaalin ja mallin mukaan.

Saat arvion hinnasta suunnittelukäynnillä ennen tilauksen allekirjoittamista ja alustavaa arviota voit kysellä etukäteen vaikka sähköpostitse.

 

Pääosin mittatilauspukujen hinnat asettuvat 2300-2700 euroon.

Hinta sisältää suunnittelun, kankaat ja niiden hankinnan, kaavoituksen, ompelun, sovitukset ja korjaukset. Myös pukupussi kuuluu hintaan. Mahdollisesti tarvittavat alushameet hinnoitellaan erikseen. Loppumaksu suoritetaan ennen noutoa.

bottom of page